Zgodba Jože in Helena

Kdo je Jože?
Po Gorjancih in podobnih slovenskih hribčkih lomastim že 9 leto, in na prigovarjanje mnogih željnih tega znanja, sem se odločil, da podelim svoje pisano znanje, izkušnje in svoj čas z vsemi nadobudneži. Drugače pa sem »tišler tiste še stare sorte«, ki naredi vse, kar vam srce poželi iz lesa.  Sem znan kot človek, ki nikoli ne zamuja, se drži dane besede in stvari rad delam natančno.

Gorskega kolesarjenja sem se učil predvsem na terenu. In tako na podlagi lastnih preizkušanj, prebranih knjig in tudi učenja pri guruju gorskega kolesarstva Gorazdu Stražišarju, lahko dandanes povem marsikatero modro besedo na to temo. Drugače pa sem tudi v postopku pridobivanja licence.

Trenutno mi je izziv: počitek po Black Hole maratonu, učenje novih rodov gorskih kolesarskih navdušencev in organizacija vseslovenskega gorsko-kolesarskega dogodka na Dolenjskem v 2016.

Jože Zupančič, tišler in gorsko-kolesarski navdušenec

www. mizarstvo-joze.zupancic.si
FB: Jože Zupančič
mtb.joze@gmail.com

joze

Kdo je pa Helena?

…po Gorjancih sicer ne lomastim tako veliko kot Jože, sem pa drugače vse-športno naravnana in to spodbujam pri vseh znanih in nepoznanih ljudeh. Posledica študija na Fakulteti za šport najbrž.
Torej moje prvo profi področje so vaje s telesno težo (za ogrevanje in ohlajevanje), skrb za dehidracijo in prehrano ter mediji in marketing.

Moje drugo profi področje pa je delovanje kot NLP life coach, kjer mi tudi prav pridejo dolgoletne izkušnje s področja športnega treniranja in vodenja ljudi k željenim ciljem v fitnes okolju.

Trenutno mi je izziv: postavljanje osnovnih gradnikov za društvo Bajka, iskanje in spoznavanje novih rodov gorsko-kolesarskih navdušencev in organizacija vseslovenskega gorsko-kolesarskega dogodka na Dolenjskem v 2016.

Helena Papež, life coach in gorsko-kolesarska navdušenka

www. helenapapez.com
FB: Helena Papež
helena.papez@yahoo.com

helena