KNJIGA

Izpoved iz prve roke, kako se močan, trmast, pošten- skratka netipičen, poduhovljen  moški sooča z izzivi življenja in pretresi, ki marsikoga pošteno zamajejo in nemalo katerega junaka tudi sesujejo (konec skupne poti po 18-letih zakona, nešteti izzivi izgradnje svojega uspešnega podjetja, nešteto neprespanih noči in vprašanj o vsem, kar predstavlja življenje).

Vprašal se je tudi kako iz porušenih temeljev, življenjskih nazorov in predstav zgraditi novega, mogočnega, duhovno izpolnjenega človeka. In tem odgovorom zvesto sledil.

Screen Shot 2015-09-08 at 11.45.02Foto: Tomaž Levičar

Avtor knjige, Jože, vam brez dlake na jeziku in na zelo preprost način pojasni te svoje korake k spremembi. Ki je dandanes tako radikalna in očitna, da ga marsikdo sploh ne prepozna. Knjiga se je napisala sama- v enem mesecu se je dobesedno zlila iz svinčnika na papir, in vsebine vas bodo presenetile, šokirale, navdušile, predvsem pa spodbudile k razmišljanju.
Vsebine so enostavne a obravnavajo življenjsko pomembna vprašanja (naštevamo le nekaj njih):

* Zakaj delamo, kar delamo?

* Zakaj smo tukaj?

* Zakaj se ne poslušamo?

* Zakaj ne odrastemo?

* Zakaj hišni ljubljenčki?

(poglavje, ki je pričakovano prineslo največ razburkanih odzivov in strastnih zagovarjanj lastnikov hišnih ljubljenčkov, ter hitro prikimavanje njihovih partnerjev. Če hočete zvedeti, kaj si vaši partnerji RES mislijo o vaši pretirani ljubezni do vašega hišnega ljubljenčka…si obvezno preberite te vrstice in se iskreno pogovorite s sabo).

S takimi ogledali vas bo dolenjski tišler, ljubitelj svobode, zelenih gozdov in živahnih potočkov, ki jih redno obiskuje s svojim gorskim kolesom navdušil nad globino življenjskega obstoja in našo soodgovornostjo da res vzamemo svoje življenje v svoje roke, nikogar drugega. Svoje.

Naročilo knjige na: info@mizarstvo-zupancic.si
Cena: 25 €
Plačilo: po povzetju

CITAT

Smisel življenja je v odkrivanju novega in spoznavanju sebe.
Ko prejmeš dar in si povabljen na pot sprememb,
je to znamenje novega obdobja v življenju.
Hvaležen sem,ker sem lahko na tej poti.

Jože Zupančič
1.11.2014